Takemusu Aikido Seminar u Rijeci

U organizaciji Aikido kluba Takemusu Giri a pod vodstvom Ivan Zafranović Sensei-a u Rijeci se 04.11.2012. održao jednodnevni Takemusu Aikido seminar za klubove koji su članovi Takemusu Aikido organizacije. Na seminaru su od pozvanih klubova sudjelovali članovi triju hrvatskih (Aikido klub Izvor iz Zagreba, Aikido klub Rovinj iz Rovinja i aikido klub Takemusu Giri iz Rijeke) te dva slovenska kluba (Aikido klub Kihon, Aikido klub Logatec).

Seminar je bio odličan i dobro izbalansiran kako po tehničkom repertoaru tako i pozitivnom duhu koji je vladao među vježbačima. Nakon tri sata zanimljivog treninga uslijedila su polaganja. Za 5 kyu uspješno su položili Matilda Benac i Zsolt Magyar a za 3 kyu uspješni su bili Petra Bezić, Emanuel Kovačić i Goran Linić, sve članovi našeg kluba. Čestitamo!

Nakon radnog dijela seminara druženje se nastavilo uz ručak na Trsatu. Ovo je bila i prilika za obilježavanje 2. rođendana Aikido kluba Takemusu Giri a sve nas je za tu priliku iznenadila naša Petra ogromnom čokoladnom tortom 🙂

Na kraju moramo se zahvaliti OŠ Vežica i posebno ravnateljici gđi. Violeti Nikolić na gostoprimstvu, svim našim članovima na sudjelovanju u organizaciji seminara, svim sudionicima na dolasku i aiki druženju te osoblju pizzerie Pampas na odličnoj usluzi. Posebna zahvala ide naravno našem Ivan Sensei-u na odlično vođenom seminaru, nesebičnom prijenosu znanja i ukazanom povjerenju.

Do slijedećeg susreta,
Domo arigato gozaimashita!

No Comments

Post A Comment