Kontakt

U vezi upisa u klub, aikido treninga i svih informacija vezanih za aikido i djelovanje kluba možete nas
kontaktirati na 091 2804 222, e -porukom na info@takemusu-giri.com ili putem donje kontakt forme.

Tvoje ime

E-mail

Razlog kontakta

Poruka

Potvrdi da nisi robot (antispam)

Što mi treba od opreme?

Za početak dovoljno je doći u trenerci i ponijeti neke japanke (papuče) za dolazak do strunjača. Sve drugo za početak možete posuditi u klubu (npr. drveno oružje). Kasnije svi treniramo u kimonu (za judo), a crni pojasevi nose i hakame (tradicionalne japanske crne hlače).

Mogu li doći trenirati aikido ako sam malo stariji?

U klubu imamo veliki raspon godina od srednjoškolaca pa sve do ljudi u 60-tim godinama. Svemu iznimno pažljivo i individualno pristupamo pa tako i procjenjujemo vaše trenutno stanje uma i tijela i doziramo intezitet u tom smislu. Aikido nije iscrpljujuć u smislu fizičkog napora, no traži fokus i koncentraciju prije svega. Naravno, treba imati i na umu da je riječ o borilačkoj vještini.

Koliko često i kada se održavaju treninzi

Treninzi se održavaju 3x tjedno - utorak, četvrtak od 20 - 21.30 i petak od 20.45 - 22 sata u osnovnoj školi Vežica (Kvaternikova 49, Rijeka). Prije prvog dolaska molimo da se najavite.

Koliko iznosi članarina

Mjesečna članarina iznosi 250 kn. Prva dva treninga su besplatna.

Suglasnost i zaštita podataka

Slanjem e-poruke putem ovog obrasca prihvaćate da Aikido klub Takemusu Giri čuva vaše e-poruke u svrhu odgovora na vaš upit i komunikacije. Više informacija o tome gdje i kako koristimo i čuvamo vaše osobne podatke možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti”.