12g_Aikido_klub_Izvor

Održan specijalni trening povodom proslave 12. godina Aikido kluba Izvor

U nedjelju, 17.04.2011, pod vodstvom Ivan Zafranović Sensei-a održan je specijalni trening i proslava dvanaestog rođendana Takemusu Aikido kluba Izvor. Izniman odaziv aikidoka iz Zagreba, Rijeke, Splita, Šibenika, Rovinja te BiH i zanimljiv program bili su podloga za odlično aiki druženje na tatamiju i van njega. Godišnjica aikido kluba Izvor ima i posebno značenje jer to ujedno predstavlja početak i rasadnik Takemusu Aikido-a u Hrvatskoj. Poseban gost-instruktor na treningu bio je Zlatko Majhen iz Meigetsu Dojo (Genbukan Ninpo KJJR Koryu Karate Goshinjutsu) te je trening bio i zanimljiva razmjena iskustva u budo duhu.

Prvi dio treninga pripao je tehnikama oduzimanja oružja nakon čega je na redu bio tai jutsu. Nakon tog dijela treninga namjenjenog svima, održan je i zasebni trening za judanshe (crne pojaseve).
Kratka prezentacija naprednijih aikido tehnika održana je na kraju a prezentirali su svi prisutni voditelji Takemusu Aikido klubova.

Za kraj službenog dijela održana su i uspješna polaganja za buki waza shodan zvanja. Čestitamo svima na uspješno položenim zvanjima a posebno našem Goranu Kaliniću :).

Najizazovnijii dio za mnoge ipak je došao na kraju. Trebalo se u kratkom roku odlučiti što od svakojakih kolača i delicija probati..pravi randori 🙂

Čestitke i zahvale Ivan Sensei-u na vodstvu i organizaciji te svima koji su sudjelovali i sudjeluju u širenju Aikida i učenja Osnivača.

No Comments

Post A Comment

five × one =