[NAJAVA] Aikido Seminar u Rijeci 24. – 25.08.2013.

U organizaciji našeg Aikido kluba u Rijeci će se od 24. - 25.08.2013. održati Aikido seminar (Iwama ryu) pod vodstvom Ivan Zafranović Sensei-a., glavnog instruktora i tehničkog direktora Hrvatskog Aikido Saveza. Seminar će se održati u sportskoj dvorani O.Š. Vežica, Kvaternikova 49. Ne propustite!

Osim sudjelovanja na, sigurni smo, zanimljivom i kvalitetnom Aikido seminaru moći čete prošetati prvim Japanskim vrtom u Hrvatskoj te posjetiti malu izložbu izvornog japanskog posuđa i pribora. Ako vrijeme posluži, slobodno vrijeme između treninga možete provesti u kupanju ili šetnji Rijekom, Opatijom i okolicom.
 
 

Više o Ivan Zafranovic Sensei-u

Ivan Zafranović Sensei u Iwami

Rođen 1973. u Zagrebu. Bavi se borilačkim vještinama i sportovima 30 godina. Aikido trenira od 1994.g. Krajem 1998. godine upoznaje Paolo Corallini Senseija i posvećuje se učenju izvornog aikida iz Iwame kojeg je podučavao legendarni Morihiro Saito Shihan (1928.-2002.), 9.dan Aikikai. Sljedeće 1999. godine na seminaru u Rimu upoznaje Saito Senseija i taj susret na njega ostavlja trajni dojam i još više učvršćuje želju za učenjem i daljnjim usavršavanjem tradicionalnog aikida kakvog je podučavao Morihei Ueshiba.

Godine 1999. osniva Takemusu Aiki Dojo – Aikido klub Izvor, prvi klub izvornog Iwama Ryu aikida u Hrvatskoj, i postaje predstavnik Saito Senseja u Hrvatskoj. Danas nosi zvanje 4.dan Aikikai i 4.dan Iwama Ryu Tai jutsu i Buki Waza (aiki ken i jo). Pokretač je Izvornog aikida u Sloveniji i Bosni i Hercegovini za koje je zadužen kao koordinator i instruktor za polaganja.

Jedan je od osnivača Hrvatskog Aikido Saveza (HAS), koji je od 2008. punopravni član HOO-a. Trenutno je na funkciji tehničkog direktora HAS-a i nadgleda kvalitetu aikida, te vodi treninge za instruktore iz cijele Hrvatske.

Također je aktivan u drugim borilačkim sportovima i sistemima. Od 2003. pokreće sekciju u HR i intenzivno trenira pod vodstvom Branimira Tudjana izraelski borbeni i taktički sistem Krav Maga kojim se koristi izraelska vojska, policija kao i mnoge antiterorističke jedinice diljem
svijeta. Do 2010.g. vodio je Krav Maga klub „Zagreb“, prvi KM klub u Hrvatskoj, kao instruktor i voditelj kluba. Od 2006.g., također se aktivno bavi brazilskom Jiu-jitsom.
 
 
RIJEKA AIKIDO SEMINAR-2013
 
 

SMJEŠTAJ

Za spavanje imamo predviđen mali broj besplatnih mjesta kod naših članova te su vam na raspolaganju riječki hosteli i hoteli od kojih izdvajamo:

HOSTEL DHARMA, cijena od 135,00 kn po osobi, 3min od dvorane
OMLADINSKI HOSTEL RIJEKA (za članove HFHS), cijena od 160,00 kn po osobi,
LOUNGE HOSTEL CARNEVALE, cijena od 170,00 kn po osobi
HOSTEL RIJEKA, cijena od 170,00 kn po osobi
HOSTEL RIVER, cijena od 165,00 kn po osobi
HOTEL NEBODER***
HOTEL JADRAN****
 


 

PRIJAVITE SE ODMAH!

..time nam iznimno olakšavate organizaciju. Hvala 🙂

  Vaše ime i prezime

  Vaš Email

  Na seminaru planiram biti..
  Prisustvujem oba danaPrisustvujem samo jedan dan

  Idem na zajedničku večeru (rezervacija mjesta)
  DaNe

  Vaša Poruka (ako je imate)

   


   
   

  LOKACIJA (Interaktivna karta)


  Prikaži AIKIDO SEMINAR (Iwama Ryu) - Rijeka na većoj karti
   
   

  DOBRODOŠLI!

   
   

  No Comments

  Post A Comment